Experience-sharing із юристом Яриною Сорохтей

24.04.2016 | 12:56

21 квітня 2016 року на юридичному факультеті Львівського національного університету ім. Івана Франка відбулася зустріч, ініційована організацією ELSA Lviv, із молодим практикуючим юристом Яриною Сорохтей. Захід «Experience-sharing meeting» був присвячений студентським стажуванням, а також навчанню та практиці за кордоном.
Ярина Сорохтей – юрист однієї із найбільших ІТ-компаній Львова та України «Soft-Serve», проте щоб досягнути кар’єрного успіху, вона пройшла декілька стажувань в Україні та Європі, зокрема в судах Франції, Бельгії та Швеції, отримавши безцінний досвід. Обмін студентськими стажуваннями, як одна із основних цілей організації ELSA, а також як актуальна сьогодні тема зацікавила студентів-правників, що радо слухали поради юриста.
В рамках зустрічі Ярина у формі дружнього діалогу поділилася досвідом щодо перших невдач та успіхів у пошуку відповідного стажування, дала практичні поради щодо написання CV та мотиваційних листів, розказала про можливі варіанти отримання стипендій через функціонуючі в Україні фонди та гранти. Також для мотивації учасники заходу почули історії товаришів Ярини, що сьогодні є юристами провідних компаній світу.
Дружня та приємна атмосфера зустрічі дала позитивний результат, учасники зацікавилися літніми короткотривалими стажуваннями та правовими школами, задавали безліч питань і висловили бажання відвідувати схожі заходи із успішними юристами, зауваживши, що ці зустрічі спонукають до плідної праці та навчання.

I9Rh8-jduBU