Cтуденти юридичного факультету – бронзові переможці у Національній олімпіаді юридичних клінік з консультування клієнтів

26.02.2019 | 06:39

23-24 лютого 2019 року на базі Національного університету “Острозька академія”  проводилася  Національна Олімпіада юридичних клінік з консультування клієнтів 2019.

Олімпіада з консультування – це унікальні змагання серед юридичних клінік України, які моделюють процес прийому клієнта в юридичному офісі за участі двох студентів-консультантів (учасників юридичної клініки), які діють як юристи (адвокати, юрисконсульти, юристи-практики) та клієнта, роль якого виконує запрошений актор. Оцінюють учасників колегії (панелі) журі в складі не менше трьох суддів.

Враховуючи актуальність для правових питань у сфері антикорупційного законодавства, особливо у цьому році, темою олімпіади Асоціацією юридичних клінік було обрано “Корупційні злочини та правопорушення”.

Цьогорічна Олімпіада відбувалася виключно англійською мовою. Учасниками  олімпіади були представники 12 юридичних клінік, які успішно виконали усі умови реєстрації, включно із відбірковим завданням – записом відофрагменту інтерв’ю клієнта.

Лабораторію практичного права юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка достойно представили студенти Андрущенко Сергій (ЮРД – 36) та Фігун Дмитро (ЮРД 37), які стали фіналістами та бронзовими переможцями олімпіади, яких також було окремо відзначено запрошенням на стажування в Київську фірму ЮСКУТУМ. Гордимося нашими студентами та бажаємо їм подальших професійних досягнень.