Анонс: Зустріч з Василем Кісілем, 28.03.2017

22.03.2017 | 19:55

Заплановано проведення 28 березня 2017 року майстер класу старшого партнера АО «Василь Кісіль та Партнери», засновника компанії, людини-легенди українського юридичного ринку – Василя Кисіля.
Тема “Компанія “Василь Кісіль та Партнери.” Історія успіху”.

Інформація про компанію :

* Заснована в Києві в 1992 році, фірма сформувала команду талановитих фахівців, до складу якої на сьогоднішній день входять 35 кваліфікованих юристів з досвідом спільної роботи з 1987 року у складі кооперативу з надання юридичних послуг.
За цей час, з невеликої групи юристів, команда перетворилася в універсальну адвокатську фірму, відому на юридичному ринку України і за кордоном.

Детальніше: http://www.vkp.ua/ua/

Захід вартує відвідати в силу грандіозного досвіду гостя – Василь Іванович Кисіль більше 15 років очолював юридичну фірму «Василь Кісіль і Партнери», нині він є старшим партнером фірми.

Василь Іванович Кисіль – доктор юридичних наук, професор кафедри міжнародного приватного права Київського національного університету iм. Тараса Шевченка. Він визнаний одним із провідних українських експертів у сферах міжнародного приватного права, цивільного права та законодавства про інвестиції авторитетними міжнародними рейтингами.
За вагомий внесок в розвиток вищої освіти, підготовку висококваліфікованих кадрів нагороджений Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Дата: 28.03
Час: 13:30
Місце: юридичний факультет ЛНУ, ауд 249.

Якщо Вас зацікавила історія успіху однієї з найпотужніших юридичних фірм України з перших вуст – не зволікайте, реєструйтеся!

Реєстрація на захід за посиланням:
https://goo.gl/forms/sx0oaKXCzHxl2hno1