Анонс: Брейн-ринг з Конституції України, 09.12.2016

01.12.2016 | 14:40

4pp46zjvuii

Обов’язок кожного громадянина – знати Основний Закон держави – її Конституцію. А володіння цими знаннями є запорукою успіху правника та неодмінно стане у пригоді на шляху до звання кваліфікованого спеціаліста.

Брейн-ринг з Конституції України – локальний захід, що відбуватиметься 9 грудня та який організовується “Об’єднанням Студентів-Правників” та Студентським науковим товариством юридичного факультету ЛНУ ім. Івана Франка, надає усім студентам можливість позмагатися за звання найкращого знавця Конституції України.

Якщо у тебе є бажання продемонструвати своє вміння оперувати статтями Конституції України – спробуй свої сили у брейн-ринзі! Все, що необхідно, – зібрати команду із 5-ти учасників та давати чітку, лаконічну та правильну відповідь на питання, що ґрунтуються на чинній Конституції України. Реєстрація команд триватиме до 4-го грудня. Жодних обмежень щодо курсу чи додаткових вимог для підготовки немає. Усім учасникам гарантуються рівні умови та об’єктивне суддівство! І, як кажуть, нехай переможе сильніший!