6-7 лютого 2020 року відбулася “ХXVІ звітна науково-практична конференція «Проблеми державотворення і захисту прав людини в Україні”

11.02.2020 | 11:05

На юридичному факультеті 6-7 лютого 2020 року відбулася “ХXVІ звітна науково-практична конференція “Проблеми державотворення і захисту прав людини в Україні”.

Конференці розпочалась із вітального слова декана юридичного факультету, професора Володимира Бурдіна, котрий акцентував увагу на актуальності та значимості тематики, яка обговорювалась у межах панельних дискусій конференції.


Завідувач кафедри теорії та філософії права Косович Віталій Мирославович запросив до дискусії “Якому бути закону про нормативно-правові акти?” відомих вчених Бобровник Світлану Василівну, завідувача кафедри теорії права та держави Київського національного університету імені Тараса Шевченка, та Оніщенко Наталію Миколаївну, завідувача відділу теорії держави і права Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України.

У межах другої теми “Медіація як альтернативна форма вирішення спорів у приватному праві” завідувач кафедри цивільного права та процесу Коссак Володимир Михайлович дискутував із представниками Жешівського університету (Польща) – Анною Косціолєк (доктором габілітований, професором), Анною Аркушевською (доктором права) та Якубом Лукасєвичем (доктором права).


Представники кафедри соціального права, Пилипенко Пилип Данилович, Бурак Володимир Ярославович, Парпан Тетяна Валеріївна, Рим Олена Михайлівна обговорювали актуальні та значимі питання проєкту закону про працю. 
Участь в обговоренні взяли професор Зорислава Ромовська, професор Володмир Кіселичник, доцент Володимр Бойко, доцент Андрій Кольбенко.

 
Участь в конференції взяли аспіранти денної та заочної форми різних років навчання.