Викладачі факультету взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Децентралізація публічної влади в України: здобутки, проблеми та перспективи»

19.03.2019 | 10:54

 15 березня 2019 року у Львівській обласній раді відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ В УКРАЇНІ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ» за участю викладачів юридичного факультету ЛНУ імені Івана Франка. З вітальним словом до учасників конференції звернулися голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, декан юридичного факультету ЛНУ імені Івана Франка, д.ю.н, проф. Володимир Бурдін та директор ЛРІДУ НАДУ при Президентові України, д.е.н., проф. Володимир Загорський.

З науковими доповідями, у числі інших, виступили: завідувач кафедри конституційного права юридичного факультету, д.ю.н., проф. Павло Гураль (тема доповіді: «Децентралізація публічної влади і зміцнення муніципальної економіки»); професор кафедри конституційного права, д.ю.н., проф. Сергій Рабінович (тема доповіді: «Принцип субсидіарності в децентралізації публічної влади: на шляху від теорії до практики»), доцент кафедри конституційного права к.ю.н., доц. Руслан Бедрій (тема доповіді: «Бюджети об’єднаних територіальних громад в контексті децентралізації влади в Україні») , доцент кафедри конституційного права к.ю.н., доц. Любомир Бориславський( тема доповіді: «Конституційні основи
місцевого самоврядування:адміністративно-територіальний аспект»),професор  кафедри конституційного права д.ю.н., проф. Василь Кіселичник ( тема доповіді: «Місцеве самоврядування в Україні як нова організація публічної влади на рівні об’єднаних територіальних громад »)

Матеріали конференції