ВИКЛАДАЧ ФАКУЛЬТЕТУ ВЗЯВ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ У РЕСПУБЛІЦІ ПОЛЬЩА

22.10.2018 | 20:12

17-18 жовтня 2018 року у Педагогічному університеті в місті Кракові відбулась Міжнародна наукова конференція «Конвергенція публічної адміністрації в державах-членах Європейського Союзу» за участю дослідників адміністративного права з юридичних шкіл Албанії, Македонії, Молдови, Румунії, Сербії, Польщі, Франції та України.
Науковці з різних європейських держав мали добру нагоду обмінятись досвідом організації та функціонування публічної адміністрації у відповідних країнах та станом адаптації національного адміністративного законодавства до права Європейського Союзу.
Кафедру адміністративного та фінансового права юридичного факультету Львівського університету представляв доцент Школик А.М. із доповіддю «Стан та перспективи адміністративної конвергенції в Україні та державах-членах Європейського Союзу». У доповіді окреслено не лише досягнення, але й недоліки та майбутні необхідні кроки, що повинна зробити наша держава та суспільство для повноцінного входження до Європейського адміністративного простору.
Найсучаснішу інформацію з Міжнародної наукової конференції без сумніву буде поширено доцентом Школиком А.М. на лекційних та семінарських заняттях серед студентів юридичного факультету як другого, так і п’ятого курсу – на магістерських спеціалізаціях «Юридичні засади європейської інтеграції», «Адміністративна юстиція» та «Публічно-правова».