Відбувся третій майстер-клас в рамках курсу з ІТ права

27.03.2017 | 10:14

Відбувся третій майстер-клас в рамках курсу з ІТ права, організований Львівським осередком Ліги Студентів АПУ спільно з кафедрою інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права ЛНУ ім. І.Франка. Спікером-експертом була професор, доктор юридичних наук Олександра Яворська. Протягом майстер-класу проф. Яворська О.С. розкрила питання сутності електронних грошей та електронної комерції, зокрема: особливості функціонування систем web money, емісія титульних знаків банківськими установами, купівля-продаж права вимоги до банку, що надає право володіння титульними знаками, Європейське правове регулювання у сфері електронної комерції / Директива 2009/110 /, основні позиції Закону України “Про платіжні системи та переказ грошей в Україні”, питома вага електронних грошей, зловживання щодо використання електронних грошей, основні аспекти регулювання та здійснення електронної комерції.
Варто зазначити, що активними учасниками курсу, окрім студентів, стали викладачі, адвокати та юристи, які бажають поглибити свої знання у IT праві.
Кафедра висловлює подяку Олександрі Степанівні за відмінну презентацію, всім учасникам курсу за численну присутність та активність і Львівському осередку Ліги студентів АПУ за спільну організацію заходу!
Про наступний майстер-клас з ІТ права буде повідомлено додатково.