Відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів обласної МАН

14.02.2018 | 22:48

09 лютого 2018 року на юридичному факультеті відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів обласної МАН.

Захід відкрила Голова журі – заступник декана, к.ю.н., доцент кафедри кримінального права і кримінології ЛНУ ім. І. Франка Оксана Панчак, яка звернулась до учнів з вітальним словом та оголосила вимоги до виступів та їх порядок.  До складу журі увійшли: Володимир Бурак – к.ю.н., доцент кафедри соціального права ЛНУ ім. І. Франка; Андрій Кольбенко –  к.ю.н., доцент кафедри історії держави, права та політико-правових учень ЛНУ ім. І. Франка; Леонід Тарасенко – к.ю.н., доцент кафедри інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права ЛНУ ім. І. Франка; Віталій Чорненький – к.ю.н., доцент кафедри конституційного права ЛНУ ім. І. Франка.

Загалом, на розсуд журі подано 21 наукову роботу учнів. Всі наукові роботи підлягали прилюдному захисту, який супроводжувався питаннями присутніх та членів журі.

За наслідками захисту, рішенням журі перше місце посіла Христина Руда, учениця 11 класу СЗШ №37 м. Львова, з темою наукової роботи: “Інклюзивна освіта в Україні: нормативно-правова база та проблеми її впровадження”, яка і представлятиме Львівську область у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів МАН, який пройде у Києві.