На факультеті відбувся тренінг у форматі сase study: “юридичний супровід виходу української компанії на зовнішній ринок”

15.11.2018 | 12:30

7 листопада в 249 аудиторії юридичного факультету відбувся тренінг у форматі case study на тему: “юридичний супровід виходу української компанії на зовнішній ринок”, який проводили юристи Юрій Фоменко та Іван Шийка.


Кожен з студентів мав можливість спробувати свої сили на конкретній фабулі, яка була опублікована раніше, учасники намагались розв’язати її та надсилали  свої варіанти організатороам на електронну пошту.
Вже під час самого заходу спікери розглянули разом з студентами цю фабулу, вказали на помилки та розповіли, як правильно потрібно було розв’язати кейс. Студенти ділились своїми теоріями, слухали думки спікерів та набували нового досвіду.


Кожен із присутніх дізнався багато цікавого про аспекти ведення бізнесу, роботу з іноземними банками, податкові системи різних країн та трансфертне ціноутворення.

Учасники могли задавати свої запитання та отримували грунтовні відповіді на них.
Завдяки незвичному формату заходу, студенти змогли здобути нові знання та корисні навички в процесі вирішення практичного завдання.