Відбувся тренінг з підвищення кваліфікації для вчителів правознавства загальноосвітніх навчальних закладів

15.12.2018 | 13:00

11 грудня 2018 року на юридичному факультеті Львівського університету за сприяння Департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації та Навчально-методичного центру освіти м. Львова відбувся навчально-методологічний семінар (тренінг) з підвищення кваліфікації для вчителів правознавства загальноосвітніх навчальних закладів. Участь у заході взяли 127 вчителів правознавства зі Львова та Львівської області.

Звертаючись до учасників заходу, доцент кафедри конституційного права Сергій Різник окреслив широке коло питань, які будуть розглянуті під час роботи семінару, серед них – зміни до Конституції України, інститут конституційної скарги, правові аспекти протидії домашньому насильству та корупційні правопорушення у сфері освіти.

З вітальним словом до вчителів також звернулася заступник декана юридичного факультету Марта Мочульська, яка наголосила на важливості та необхідності співпраці між загальноосвітніми навчальними закладами та юридичним факультетом Університету, а також зазначила, що відбуватимуться такі тренінги щороку.

Надалі учасників заходу розділили на три групи, під час роботи у яких викладачі юридичного факультету розповіли вчителям про найактуальніші питання сучасної правової системи України.