Відбувся методичний семінар щодо підвищення якості викладання юридичних дисциплін

10.04.2019 | 14:24

03 квітня 2019 року на юридичному факультеті відбувся Методичний семінар щодо підвищення якості викладання юридичних дисциплін.

Заступники декана доценти Олександр Марін та Назарій Стецик поділились досвідом участі у тренінгу “Сучасний інструментарій викладання права”, що проходив в м. Києві 25-27 лютого в м. Києві.

Доповідачі висвітлили питання, пов’язані із інтерактивними техніками навчання та викладання, із процесом розробки курсів, оцінюванням студентів, неперервним професійним розвитком викладача.
Окремо доповідачі та учасники Методичного семінару присвятили час для обговорення ефективних технік проведення лекцій, зокрема дискутували про передумови та принципи ефективного проведення лекцій них занять та вирішували вправи щодо удосконалення їх проведення.
Наступне проведення Методичного семінару для викладачів юридичного факультету заплановано на 17 квітня 2019 року на 14.00.
Для цього доцільно ознайомитись із Методичними матеріалами “СУЧАСНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ ВИКЛАДАННЯ ПРАВА ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ПРАВНИЧИХ ШКІЛ”