Відбувся 1 тур конкурсу студентських наукових робіт

22.12.2018 | 16:53

20 грудня 2018 року на юридичному факультеті відбувся І тур конкурсу студентських наукових робіт, в якому взяли участь 9 студентів різних курсів юридичного факультету.

Студенти, після попереднього рецензування їх наукових робіт, виступили із презентаціями їх наукових результатів.

До складу конкурсної комісії входили викладачі юридичного факультету:  Стецик Н. В., заступник декана юридичного факультету; Михайлів М. О. доцент кафедри цивільного права та процесу; Гунько Н. Ю. асистент кафедри теорії та філософії права; Панчак О. Г. доцент кафедри кримінального права та кримінології; Шпуганич І. І. асистент кафедри інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права; Коваль А. Ф. доцент кафедри історії держави та права, політико-правових учень; Бориславська О. М. доцент кафедри конституційного права; Ільницький О. В. доцент кафедри адміністративного та фінансового права.

Студентка 3 курсу Горайчук Іванна доповіла про результати наукової роботи на тему «Договір купівлі-продажу нерухомого майна».

Студентка 3 курсу Пендерецька Ольга представила результати наукового дослідження на тему «Захист персональних даних у договірних відносинах».

Студентка 3 курсу Гарник Мар’яна доповіла матеріал по темі наукової роботи «Договір фінансового лізингу».

Студент 3 курсу Голєв Олег представив результати дослідження на тему «Організація та функціонування інститутів демократії в США: від теорії до практики».

Студентка 3 курсу Головко Оксана представила презентацію на тему «Актуальні проблеми правового регулювання та застосування криптовалюти в Україні».

Студентка 3 курсу Жданова Наталя  представила презентацію на тему «Гендерно орієнтоване бюджетування: міжнародний досвід та перспективи запровадження в Україні».

Студентка 3 курсу Роксоляна Боровець  представила презентацію на тему «Особливості правового регулювання дотацій в Україні».

Студент 2 курсу Віталій Лісовець представив презентацію на тему: «Новий курс» президента Ф. Рузвельта у США: причини, зміст, оцінка».

Студентка 3 курсу Вікторія-Магдалена Дзюбенко представила презентацію на тему «Захист та охорона авторських прав в мережі Інтернет».

Переможцями конкурсу стали Пендерецька Ольга (наук. Керівник доц. Верес І. Я.); Гарник Мар’яна (наук. керівник доц. Верес І. Я.); Голєв Олег (наук. керівник доц. Кобрин В. С.); Головко Оксана (наук. керівник доц. Паславська Н. Т.);  Жданова Наталія (наук. керівник доц. Паславська Н. Т.).

Бажаємо переможцям успіху в наступних етапах конкурсу студентських наукових робіт.