Відбулась зустріч з Маркіяном Мальським

23.09.2017 | 14:00

21 вересня на юридичному факультеті відбулася зустріч з Маркіяном Мальським.
Пан Мальський розповів про свій життєвий шлях та на власному прикладі показав, що для того, аби досягти успіху, варто дуже багато працювати, бути наполегливим, завжди вірити в себе і найголовніше – робити те, що справді до душі. Під час розмови, студенти переконались в тому, що навіть те, що ми сприймаємо як звичайне “везіння”, є результатом багаторічної клопіткої праці над собою, адже пощастити може лише тому, хто ніколи не опускає рук та самовдосконалюється.
“Юристами не народжуються, ними можуть стати всі. Людина зі знаннями також не народжується, адже їх набувають.”
Усі присутні були захоплені жвавою розмовою, цікавими фактами з життя пана Мальського та його професійної діяльності, та навіть дотепними історіями, що траплялися у залах судових засідань чи у стінах офісу, які просто не могли не викликати посмішки.
Також було цікаво дізнатися, яка різниця між “гігантами” юридичного ринку та маленькими, локальними фірмами, про усі тонкощі відносин між адвокатами та їх клієнтами, про те, як поєднувати своє особисте та професійне життя.
Факультет щиро вдячний Маркіянові Мальському, керівнику Західноукраїнської філії АО Arzinger та Почесному консулу Австрії у Львові, за величезну порцію натхнення, позитиву та знань, якими він поділився з нашими студентами.