Відбулась презентація Об’єднання студентів-правників

12.09.2017 | 00:46

11 вересня на юридичному факультеті Університету відбулася презентація Об’єднання Студентів-Правників. Громадська організація радо зустріла кожного, ще недавно абітурієнта, а тепер уже студента ЛНУ ім. Івана Франка.

Голова організації — Катерина Бутковська — поділилася багатьма тонкощами роботи ОСП та розповіла, чому ж серед великого вибору організацій на юридичному факультеті варто обрати саме Об’єднання Студентів-Правників.

Для себе юні правники мали змогу дізнатися багато нового про студентське життя, навчання на факультеті, їхню майбутню спеціальність та дороги, які відкриваються для членів організації. Зокрема, голови кожного з напрямів розповіли про особливості їх діяльності, перспективи в роботі, кар’єрний ріст та цікаві івенти, заплановані на цей навчальний рік. Першокурсники ж переконалися, що робота в ОСП не обмежується правничими змаганнями, майстер-класами, науковими конференціями та семінарами, адже після кожного офіційного заходу настає час і для соціальної програми.

Гостями заходу стали Віталій Чорненький, Юрій Фоменко та Анастасія Єрмолова — колишні першокурсники, які колись також вперше переступили поріг 610 аудиторії. Почесні члени ОСП розповіли про свій шлях у організації, досвід, який набули тут та зазначили, що Об’єднання Студентів-Правників — це не просто назва; це велика сім’я, це нові друзі, це безліч позитивних емоцій та незабутніх моментів зі студентського життя.