Відбулась презентація Ліги студентів асоціації правників України

15.09.2017 | 00:14

13 вересня у стінах юридичного факультету ЛНУ ім. І.Франка відбулася презентація діяльності Ліги студентів Асоціації правників України.

Голова осередку Вероніка Годлевська разом із спеціальним гостем, Координатором Західноукраїнського регіону Ліги, Романом Синютою запропонувала присутнім «відкривати світ можливостей разом» і пояснила, чому варто стати членами нашої сім’ї. На найактивніших учасників чекали солодкі подарунки, які протягом презентації міг отримати кожен за найбільш неочікувані питання та відповіді. Варто зауважити, що і того, й іншого було вдосталь!
Після цього Вероніка та Роман представили напрямки діяльності осередку, було надано слово керівникам напрямків. Вони розповіли про особливості роботи в організації, розподіл обов’язків, завісу секретів проведення масштабних всеукраїнських заходів, якими славиться наш осередок привідкрила Мар’яна Зелінська, керівник напрямку «Семінари, конференції, юридичні змагання та конкурси». Також, своєю натхненною відповіддю на питання «Що для тебе Ліга?», переконала усіх у тому, що до організації можна прикипіти не лише розумом, а й серцем, Сабіна Кривка, Фандрейзер Львівського осередку. Михайло Піняжко, керівник Комітету суспільної ініціативи, переніс усіх у світ магії і окреслив розвиток напрямку як перетворення Гафлпафу і Рейвенклову, про які постійно забувають, у Грифіндор і Слизерин, де всі хочуть бути. А керівник Центру корпоративних програм Андрій Андрійчук запевнив аудиторію в тому, що справжній лігівський дух не можливий без вміння класно проводити час разом: «Work hard – play hard».
Було зрозуміло, що всі присутні «перебували на одній хвилі», і, на жаль, лише на одну годину велика і прохолодна аудиторія факультету стала затишним місцем, де кожен зміг відчути себе частинкою «Ліги»!