Участь доц. Шандри Р. С. у міжнародній конференції в Ягеллонському Університеті

22.09.2019 | 14:20

20-21 вересня 2019 р. у Ягеллонському Університеті (м. Краків, Республіка Польща) відбулася міжнародна конференція “Unions of States in the Past. Theory and Practice”. Організаторами коференції виступили Редакція часопису “Краківські студії з історії держави і права” (Krakowskie Studia z Historii Państwa i Prawa), Кафедра історії адміністрації та адміністративної думки, Кафедра історії польського права, Кафедра загальної історії права та Заклад історії церковного та релігійного права Ягеллонського Університету.

Окрім вчених Ягеллонського Університету (проф. Вацлава Урущака, проф. Ізабелли Лєвандовської-Малєц, проф. Мацея Мікули та ін.) у конфернеції також брали участь д-р. Каміла Стаудігль-Сєчович (Австрійська Академія Наук, Відень, Австрія), проф. Богуміл Юрошек (Університет Південної Богемії, Чехія), д-р. Норберт Варга (Сегедський університет, Угорщина), д-р. Дуня Мілотіч (Загребський університет, Хорватія)

Участь у роботі конференції взяв також доцент кафедри основ права України Шандра Роман Станіславович. Вчений виступив з доповіддю на тему “Transformation of Galician Rural People Legal Culture under Polish-Lithuanian Commonwealth” та був учасником дискусії щодо доповідей інших науковців.

Також доц. Шандра Р. С. як член Консультативної Ради часопису “Краківські студії з історії держави і права”, взяв участь в обговоренні перспектив розвитку часопису та його подальшої видавничої діяльності.