Студент юридичного факультету став переможцем обласного конкурсу «10 кроків прокурора до подолання корупції»

03.05.2019 | 23:22

24 квітня 2019 року, в прокуратурі Львівської області відбулось нагородження переможців другого щорічного конкурсу творчих та наукових робіт студентів, проведеного на тему: «10 кроків прокурора до подолання корупції».

Світлина від Прокуратура Львівської області.У конкурсі взяли участь студенти Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського державного університету внутрішніх справ, Львівського торговельно-економічного університету, Львівського університету бізнесу і права, які навчаються за спеціальністю «Право».

Світлина від Прокуратура Львівської області.
У своїх творчих та наукових роботах студенти відображали способи боротьби з корупцією, вказували на недоліки та шляхи їх усунення.

Світлина від Прокуратура Львівської області.За результатами конкурсу одним із переможців став студент юридичного факультету Львівського університету Іван-Ростислав Шутка.

Світлина від Прокуратура Львівської області.

Заступник прокурора області Андрій Голомша привітав переможців та вручив від імені очільника відомства нагороди усім учасникам.

За матеріалами прес-служби прокуратури Львівської області