ШКОЛА ПОЛЬСЬКОГО ТА ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПРАВА ЗАПРОШУЄ НА ВІДКРИТІ ЛЕКЦІЇ ПРОВІДНИХ НАУКОВЦІВ ТА ПРАКТИКІВ ФІНАНСОВОГО ПРАВА

27.04.2018 | 21:07

Не зважаючи на те, що надходять тривалі сонячні квітнево-травневі вихідні дні, Школа польського та європейського права запрошує всіх бажаючих провести їх з максимальною користю для власного розвитку. Саме у ці вихідні – суботу та неділю 28, 29 квітня 2018 р. нам випала надзвичайна нагода – послухати надзвичайно цікаві лекції визначних дослідників проблем науки фінансового права у Республіці Польща.

Так, 28 квітня 2018 р. у аудиторії 402 на юридичному факультеті ЛНУ ім. І. Франка відбудеться лекція вже знаного в рамках діяльності Школи проф. Павла Боршовського – заступника декана Факультету права, адміністрації та економіки Вроцлавського університету на тему «Вступ до податкового права Республіки Польща» (поч. о 11:00 год). У ній професор розповість про основи теорії та практики польського податкового права, його реформу під впливом євроінтеграції Польщі. Ви матимете нагоду поставити запитання, які давно цікавили з приводу податкової системи наших найближчих сусідів, що надзвичайно важливо з огляду на пере орієнтований зовнішньоекономічний вектор господарської діяльності в України.

Наступного ж дня, 29 квітня 2018 р. у аудиторії 402 на юридичному факультеті ЛНУ ім. І. Франка відбудеться не менш лекційний виклад д-ра Клаудії Стельмащик про інститут фінансової відповідальності у Республіці Польщі. Початок о 11:00 год. Особливого інтересу додає той факт, що лектор є не лише заступником директора Інституту суспільно-правових наук, але й також віце-президент Регіональної Рахункової Палати в Ополю, і членом Комісії, що розглядає справи про порушення дисципліни публічних фінансів. А тому, її лекція будуватиметься не лише на теорії (що є не менш цікаво, щоб зрозуміти і порівняти базисні умови побудови системи фінансової дисципліни у Польщі та Україні), але й на практичних кейсах і прикладах з досвіду пані К. Стельмащин.

Тож час, проведений із нами цими днями, буде максимально корисним, цікавим та захоплюючим. Не втратьте такої нагоди!

Будемо раді зустрічі з Вами у аудиторії.