Школа німецького права

05.09.2019 | 18:32

Якщо твоє студентське кредо «Взяти від навчання максимум» і ти володієш німецькою мовою – Тобі до нас…

Презентація Школи німецького права відбудеться в понеділок, 9 вересня, о 14:50 в 249 аудиторії

Німецьке право у Львівському університеті – це додаткові кар’єрні шанси для студентів

Сучасний ринок праці висуває до молодих юристів високі вимоги. Найкраще підготованим вважається той фахівець, який знає закони не лише своєї країни, але й розуміє право у міжнародному контексті. Знання з німецького права дозволять більш критично дивитися на українські правові норми, краще розуміти їхні сильні і слабкі місця. Тому німецьке право викладачами на курсах подається завжди в контексті українських законодавчих реалій.

Для вступу до школи німецького права необхідними є знання німецької мови (А2-В1 і вище). Рівень знання мови перевіряється до початку проведення занять а також може бути підтверджений відповідним мовним сертифікатом.

У рамках курсу студенти прослухають лекції восьми німецьких науковців та практиків із найважливіших галузей правової системи Німеччини. Заняття відбуваються переважно у вихідні (суботу та неділю), що без проблем дозволяє поєднувати їх із стаціонарним навчанням. Упродовж року слухачі двічі писатимуть тест, який є контролем засвоєних знань.

Після завершення навчання учасники, за результатами тестування, отримають сертифікат про завершення курсу і можливість за кошт приймаючої сторони навчатися у Літній школі права в Німеччині, відвідати юрфак Боннського університету і навіть взяти участь у судовому засіданні та інші цікавих заходах.

А найкращий студент курсу отримує стипендію, яка передбачає дослідницьку роботу в одному із німецьких вузів.

Для реєстрації потрібно зайти на сторінку Школи у Facebook та заповними реєстраційну форму: http://m.facebook.com/Zentrum-für-deutsches-Recht-an-der-Juristischen-Fakultät-der-Uni-Lemberg-136876620213506/?tsid=0.009435610711139297&source=result

За довідкою прошу звертатися до координатора роботи Центру німецького права доц. Квіт Наталії Михайлівни (кафедра цивільного права та процесу – ауд.306), тел. 0503170201 (Viber, WhatsApp) або пишіть на електронну пошту: natali_kvit@yahoo.com

 

Участь у Школі німецького права є безкоштовною та дає Тобі:

  1. Нові знання про правову систему ФРН
  2. Цікаві знайомства та контакти у Німеччині, які відкривають нові перспективи
  3. Покращення знання фахової німецької мови
  4. Великий плюс у твоєму CV при пошуку роботи
  5. Можливість у майбутньому продовжити навчання за фахом у Німеччині