Розпочато співпрацю з Національним центром правової інформації Республіки Білорусь

10.10.2018 | 13:13

5 жовтня 2018 року між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Національним центром правової інформації Республіки Білорусь було укладено договір про співпрацю.

Під час підписання документу, який започатковує взаємодію між двома установами, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Університету Марія Зубрицька підкреслила важливість започаткування нових форм міжнародного співробітництва. За її словами, широка географія міжнародної співпраці та її інтенсивність відкривають додаткові можливості для викладачів, аспірантів та студентів Львівського університету.

Одним із основних пунктів договору є створення на юридичному факультеті Львівського університету Центру еталонної правової інформації Республіки Білорусь, відкриття та презентація якого відбулася відразу ж після підписання документу.        Під час заходу перед студентами та викладачами юридичного факультету виступив заступник директора Національного центру правової інформації Республіки Білорусь Віктор Шаршун. Зокрема, він презентував можливості роботи Центру еталонної правової інформації Республіки Білорусь, наголосивши, що відвідувачі центру матимуть унікальну можливість одержати доступ до усієї бази даних правової інформації Республіки Білорусь, в тому числі до нормативних джерел та доктринальних досліджень.

Важливим аспектом започаткованої співпраці є також те, що тепер викладачі та аспіранти юридичного факультету Львівського університету матимуть можливість публікувати свої наукові дослідження у виданні Національного центру правової інформації Республіки Білорусь та брати участь у наукових заходах Центру.

Центр еталонної правової інформації Республіки Білорусь працює на юридичному факультеті Львівського університету, його відвідувачами можуть стати працівники, студенти, аспіранти та здобувачі Університету.

Фото і текст прес-центру ЛНУ