Порядок перескладання заліку з ВНД “Демократія: від теорії до практики”

09.01.2019 | 09:43

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПОРЯДКУ ЗДАЧІ ЗАЛІКУ З ДИСЦИПЛІНИ «ДЕМОКРАТІЯ:ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ»

ПО ТАЛОНУ №2 І ТАЛОНУ «К»

 

Для успішного складення заліку з навчальної дисципліни «Демократія:від теорії до практики» по талону №2 і талону «К» необхідно:

  • скласти всі поточні академічні заборгованості («н» і «0»). Відпрацювання приймають викладачі кафедри відповідно до розкладу прийому відпрацювань або у час погоджений із відповідним викладачем кафедри. Протягом одного тижня студент може скласти не більше двох відпрацювань.
  • скласти модуль, який включає в себе два завдання:

а) Есе – 20 балів. Есе виконується індивідуально і має стосуватись рефлексії щодо Вашого досвіду за наслідками вивчення курсу. Структурно його слід підготувати у відповідно до аркуша №11 (Рефлексія щодо Вашого досвіду, стор. 61-62), який міститься у робочому зошиті (електронна версія робочого зошита додається, друкована версія робочого зошита була надана студентам на першому занятті у вересні 2018 року).

б) Студентський проект щодо дослідження та вирішення актуальної суспільної проблеми – 30 балів. Студентський проект слід підготувати до покрокових інструкцій, які містяться у робочому зошиті (електронна версія робочого зошита додається, друкована версія робочого зошита була надана студентам на першому занятті у вересні 2018 року). Покрокові інструкції стосуються кроків 1-9 (стор. 9-46 робочого зошита).

 

Наведені матеріали слід надіслати викладачеві, який проводив практичні заняття у групі з ВНД відповідного студента:

Для груп 1, 3 – Кобрин Володимир Степанович – volodymyrkobryn@meta.ua

Для груп 2, 4 – Чорненький Віталій Ігорович – v.tchornenkyy@gmail.com