Підписано договір про співпрацю з Університетом Марії Кюрі-Склодовської у м. Люблін

02.02.2018 | 09:17

26 січня 2018 року між юридичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка та юридичним факультетом Університету Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Республіка Польща) було підписано Договір про співпрацю.  Договором, зокрема, передбачено поглиблення міжнародної наукової співпраці, здійснення академічних обмінів та проведення спільних наукових заходів.

З боку юридичного факультету договір підписав декан факультету, професор Володимир Бурдін, а з боку польської сторони – декан факультету  права і адміністрації Університету Марії Кюрі-Склодовської – професор Анна Пшиборовська-Клімчак.

 

Довідка. Університет Марії Кюрі-Склодовської – це найбільший державний вищий навчальний заклад на правобережжі Вісли, який від початку свого існування – котре сягає 1944 р. – відзначається як науковий осередок із провідною позицією та роллю на національному освітньому ринку, а також дає високий рівень знань. На сьогоднішній день університет закінчили понад 215 тисяч випускників, близько 4 тисяч осіб здобуло ступінь кандидата наук, проведено близько 900 захистів докторських робіт. Станом на сьогодні в університеті навчається близько 21 тисячі студентів на понад 60 напрямках і понад 200 спеціальностях, що ведуться на 11 факультетах та Філії в м. Пулави.