Оголошується І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

11.11.2019 | 20:31

І тур Конкурсу відбуватиметься 12 грудня 2019 року о 10.00 в 214 ауд. та полягатиме в представленні результатів наукової роботи перед членами Конкурсної комісії юридичного факультету.

Наукові роботи необхідно подати заступнику декана Стецику Н. В. (408 каб.) до 06 грудня 2019 року (17.00) із заповненими відомостями про автора (авторів) та наукового керівника наукової роботи для забезпечення подальшого рецензування викладачами відповідних кафедр.

Студентські наукові роботи можуть виконуватися з таких галузей знань та спеціальностей з:

1) права;

2) теорії та історії держави і права; історії політичних і правових учень;

3) адміністративного права і процесу; фінансового права; інформаційного права;

4) кримінального права та кримінології; кримінально-виконавчого права;

5) інтелектуальної власності.

Критерії оцінювання, вимоги до оформлення наукових робіт та порядок його організації і проведення передбачено:

Учасники та переможці Конкурсу матимуть можливість взяти участь у ІІ його турі, що відбуватиметься в інших навчальних закладах вищої освіти та реалізувати право на додаткові бали відповідно до Положення про додаткові бали за активну участь у науковій роботі, зокрема 3 бали за подання наукової роботи на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з дисципліни, яка є основою для проведення конкурсу та 7 балів за призове місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з дисципліни, яка є основною для проведення конкурсу.

Нагадаємо, що минулого року переможцями конкурсу стали Пендерецька Ольга (наук. Керівник доц. Верес І. Я.); Гарник Мар’яна (наук. керівник доц. Верес І. Я.); Голєв Олег (наук. керівник доц. Кобрин В. С.); Головко Оксана (наук. керівник доц. Паславська Н. Т.);  Жданова Наталія (наук. керівник доц. Паславська Н. Т.). https://law.lnu.edu.ua/news/vidbuvsia-1-tur-konkursu-students-kykh-naukovykh-robit

За результатами участі у ІІ турі цього конкурсу на базі Національного університету “Одеська юридична академія” представники юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка студенти Олег Голєв та Ольга Пендерецька отримали Диплом ІІІ ступеня.

https://law.lnu.edu.ua/news/vitaiemo-peremozhtsiv-konkursu-students-kykh-naukovykh-robit