Нова монографія з проблем службового права

02.10.2017 | 18:48

У світ вийшла колективна монографія «Службове право: витоки, сучасність та перспективи розвитку», у написанні якої взяли участь доценти кафедри адміністративного та фінансового права ЛНУ ім. І. Франка Наталія Янюк та Андрій Школик. Ініціатором та координатором проекту з її створення стала лабораторія з проблем досліджень службового права, створена Національною академією правових наук України на базі юридичного факультету Запорізького національного університету.

Монографія об’єднує результати досліджень провідних фахівців України та іноземних держав з питань службового права та відроджує традицію співпраці дослідників з різних вишів з комплексу питань, єдиної тематики та спеціалізації, що дозволяє об’єднати досягнення різних правових шкіл, сприяти підвищенню рівня академічного обміну та поєднання української академічної спільноти.

Видання буде цікавим не лише для дослідників проблем адміністративного права, але й для широкого загалу читачів, оскільки розкриває основні проблемні питання регулювання службових відносин згідно з чинним нормативно-правовим регулюванням, яке зазнало суттєвих змін у останній час.

З інформаційним повідомленням про презентацію видання можете ознайомитися за посиланням

https://www.znu.edu.ua/cms/index.php?action=news/view_details&news_id=40941&lang=ukr&news_code=na-yuridichnomu-fakulteti-prezentuvali–unikalnu-monografiyu-zi-sluzhbovogo-prava