Навчальний візит польських студентів з Жешува та Вроцлава до Львівського університету

05.05.2016 | 14:00

З 25 квітня до 30 квітня 2016 року, напередодні святкових днів, у гості до ELSA Lviv в рамках навчального візиту завітали студенти-правники із ELSA Wrocław та ELSA Rzeszów.

Навчальний візит – це академічний, навчальний та соціальний студентський обмін, який організовується не менш як між двома осередками ELSA. Метою навчального візиту є розвиток взаємного розуміння між студентами-правниками із різних країн та університетів, а також надання можливості поділитися культурним досвідом у поєднанні із академічною програмою, щоб сприяти обміну правовими знаннями та навичками.
В рамках навчального візиту польським студентам провели екскурсію музеєм історії Львівського університету, Будинком Вчених, апеляційним судом Львівської області. Крім цього, у гостей була можливість задати найбільш цікаві запитання декану юридичного факультету – Володимиру Бурдіну. Академічна складова навчального візиту також включала в себе екскурсію Львівською обласною радою та лекцію магістра американського університету на тему «Торгівля людьми».
Звісно, традиційною складовою будь-якого навчального візиту є соціальна програма, тому наші гості реалізували можливість відпочити у численних розважальних закладах міста Лева.

ANXS5KCYaf0 ijQ-DwgXqW8 SGaghDrUWC8