Навчальний курс «Практичні аспекти корпоративних відносин в Україні» завершено

27.03.2017 | 14:00

Протягом 18 та 25 березня 2017 р. на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка відбувався навчальний курс «Практичні аспекти корпоративних відносин в Україні». Захід було проведено спільно громадською організацією «Європейська Асоціація Студентів Права Львів» (ELSA Lviv), Львівською правничою школою та кафедрою інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права.

Протягом дводенного заходу студенти-правники поглибили свої знання у сфері корпоративного права, зокрема, дізнались про практичні аспекти структурування холдингів, специфіку нового антирейдерського законодавства в Україні, про особливості правового статусу директора як виконавчого органу ТОВ, а також довідались про проблемні питання здійснення операцій зі статутним капіталом. Спікерами та експертами заходу були: Юрій Корнага (юридична компанія «Axon Partners»), Леонід Тарасенко (адвокат, доцент кафедри інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права),

Іван Дуркач (консалтингова компанія «Advice Group»), Оксана Коцовська (юрист АО Arzinger, асистент кафедри інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права), Олена Огоновська (юрист АО Arzinger).

ELSA Lviv, Львівська правнича школа та кафедра інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права дякує усім учасникам заходу, спікерам та експертам та розраховує на подальшу співпрацю у майбутніх проектах.