На факультеті відбулась зустріч з Василем Кисілем

29.03.2017 | 23:25

28 березня на факультеті відбулась зустріч з Василем Івановичем Кисілем – професором та старшим партнером компанії “Василь Кісіль та Партнери”, яка організована Львівським осередком Ліги студентів АПУ спільно з юридичним факультетом ЛНУ ім. І.Франка.

Про персону пана Василя відомо кожному студенту ще з початку навчання на юридичному факультеті. Особу, яку ставлять в приклад еталону побудови юридичної компанії. Постаті наставника для юристів-практиків та науковців. Саме тому, чисельність студентів та викладачів на заході виправдана: понад 160 осіб, що робить його одним із наймасштабніших з тих, що нещодавно проводилися на факультеті.

Серед усього іншого, Василь Іванович розповів про секретні елементи історії створення ” Василь Кисіль і партнери” та непересічну роль студентів у становленні компанії. Також Василь Іванович торкнувся питання правил гри на юридичному ринку та вимог до успішного юриста.

Саме такі зустрічі потрібні для студентів. Інспіративність та формування особистого запалу для творіння власної кар’єри є основною ідеєю запрошення пана Василя на зустріч зі студентами.
Висловлюємо подяку Василю Кисілю за те. що зміг знайти час, аби створити атмосферу натхнення та сподівань на довгий період.