На факультеті відбулась зустріч американським юристом Robert J. Brigham

03.10.2017 | 19:58

3 жовтня на Юридичному факультеті відбулась зустріч з випускником Стенфорду, спеціалістом у сфері корпоративного права, представником офісів у Сан-Франциско та Пало-Альто – Robert J. Brigham.
Гість радо поділився з нами історією свого життя, особистого і професійного, розповів про усі тонкощі сфери корпоративного права, про те, якими якостями повинен бути наділений юрист, аби досягти успіху, про те, які труднощі спіткали його на шляху до успіху та що саме мотивувало не здаватися та завжди вірити в себе.

Robert J. Brigham здивував студентів своїм життєлюбством, невимовним оптимізмом та ентузіазмом, а також умінням поєднувати кар’єру та сімейне життя, яке, до речі, в нашого гостя завжди буде на першому місці. Однією із наймудріших порад цієї зустрічі була: «Always treat other people the best way you can. Because you never know who will help you in the future».

Юридичний факультет висловлює подяку Robert J. Brigham за знання, переданий досвід, гарний настрій та натхення, а також усім присутнім за цікаві запитання та активність.