На факультеті пройшов відкритий семінар Як робити наукові дослідження: поради для початківців»

19.09.2017 | 18:22

15 вересня на юридичному факультеті ЛНУ ім. І.Франка відбувся семінар на тему «Як робити наукові дослідження: поради для початківців». Студенти-правники мали можливість дізнатися усі тонкощі написання курсових, наукових робіт та публікацій.
Попри науковість теми та наповненість семінару новими термінами, усі гості заходу не лише поповнили свій багаж знань, а й весело провели час у компанії “Об’єднання Студентів-Правників” та спікера — Володимира Гончарова.
Спікер поділився власним досвідом написання курсових та магістерської робіт, розповів про свої помилки, ба більше, як їх можна уникнути. Спікер видав безліч секретів, як-от, де шукати необхідну інформацію, як зекономити великі гроші на використанні платних електронних бібліотек, чому не варто плагіатити та як не відкладати все «на потім».
Ця зустріч стала важливою для усіх студентів, адже там кожен мав змогу долучитися до бесіди із Володимиром Гончаровим. Саме завдяки його щирості та унікальності, захід став не лише пізнавальним, а й цікавим та веселим.