НА ФАКУЛЬТЕТІ ВІДБУЛАСЯ ШКОЛА АРБІТРАЖУ ТА МЕДІАЦІЇ

10.09.2019 | 10:28

06-08 вересня 2019 року на юридичному факультеті Львівського національного університету імені І. Франка в рамках відкриття навчального року в Школі польського та європейського права відбулись трьохденні відкриті зустрічі з адвокатами польської агенції Kubas Kos Gałkowski на тему «Арбітраж та медіація в Республіці Польща».

На зустрічі виступали др. Павел Сікора партнер адвокатської агенції Kubas Kos Gałkowski, та маг. Марек Мальцак адвокат агенції Kubas Kos Gałkowski.

Під час зустрічей лектори висвітлили питання щодо особливостей правового регулювання та практичні аспекти застосування процедури вирішення спорів із використанням арбітражних судів, а також засади медіації і цивільно-процесуального права Польщі. В останній день зустрічі лектори провели практичні заняття.

На завершення представники адвокатської агенції разом з координаторами Школи польського та європейського права доц.Мостовим Андрієм та др.Лукашем Коссацьким-Литвином вручили дипломи усім учасникам академії арбітражу та медіації. Також координатори Школи вручили трьом найкращим випускникам Школи польського та європейського права 2018-2019 запрошення на проходження стажування у польських адвокатських агенціях.