Lviv Moot Court Society оголошує конкурсний відбір

06.03.2019 | 16:36

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ!

Lviv Moot Court Society (ГО «Мут Корт спільнота міста Львова») оголошує відбір на мут корти.

Moot courts («мут корти») – це міжнародні судові дебати, в яких щороку беруть участь студенти провідних університетів світу. Це модель судового засідання, яка повністю відтворює реальний судовий процес перед міжнародними трибуналами (Міжнародний суд ООН, Міжнародний комерційний арбітраж, Європейський суд з прав людини тощо). Учасники повинні підготувати письмові меморандуми (позовні заяви в міжнародні суди ) та усні виступи в суді. Фабула («кейс»), яку отримують учасники, це гіпотетична справа, яка базується на актуальній правовій проблемі у різних галузях права. Оцінюють роботу адвокати, працівники прокуратури, професійні судді й представники юридичних фірм.

Які ж переваги участі в міжнародних судових змаганнях? Участь у мут корті – це чудова можливість отримати практичні навички ще в студентські роки, безцінний досвід складання юридичних документів англійською мовою, нові знайомства, чудовий пункт для резюме, шанс проявити себе та отримати чудові пропозиції роботи, а також можливість гідно представити свою правничу школу та Україну на міжнародному рівні!

Як можна взяти участь? Для того, щоб потрапити у команду на різні мут корти від нашого університету, потрібно пройти відбір, який проводить Мут Корт спільнота міста Львова (Lviv Moot Court Society). Відбір проходить протягом березня-травня і складатиметься із таких етапів:

– відвідування лекцій (проводять досвідчені учасники мут кортів)

– робота в команді під керівництвом менторів

– подача письмових меморандумів

– усні виступи.

В кінці відбору також відбуваються змагання – ІІІ Судові дебати з міжнародного права у Львівському національному університеті імені Івана Франка (III LNU International Law Moot Court Competition). Учасники, які пройдуть вказані етапи, матимуть змогу увійти до складу команди та представити наш університет в подальшому на міжнародних змаганнях у Вашингтоні, Відні, Гаазі, Страсбурзі тощо.

Робоча мова відбору: англійська.

Час проведення: березень-травень 2019 року.

Реєстрація доступна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1hQ6QjPbxSEY8cMtE9BMTmOTilPHkEkCLq3fUjSdk67c/viewform?fbclid=IwAR2Jq2vpLKN5ZDnNFUzOJv08vI6QX0lcLz8NaJIuPBN8BH1f0TBLOwLyHTA&edit_requested=true

УВАГА! Реєстраційна форма закривається 10 березня!

Контактні особи:

Катерина Ільєва  +380 (95) 153 80 52

Наталія Савула  +380 (63) 689 29 41

Слідкуйте за інформацією про відбір у Facebook: https://www.facebook.com/LvivMooting/