Команда юридичного факультету – переможець “Кубку Ректора” з міні-футболу

01.11.2018 | 21:11

23 жовтня 2018 року на засіданні Вченої ради юридичного факультету відбулося урочисте нагородження почесними грамотами викладачів та студентів юридичного факультету за значні здобутки у спортивному житті факультету.

Так, 6-7 жовтня 2018 року в рамках відзначення Дня Університету на Спорткомплексі проходив традиційний турнір з міні-футболу «Кубок Ректора-2018» серед студентів і викладачів Львівського національного університету імені Івана Франка. Дводенний турнір зібрав 16 команд із різних факультетів, у тому числі юридичного. Команду юридичного факультету представляли доценти кафедри кримінального процесу і криміналістики В.П. Бойко, М.В. Багрій, а також студенти 1-4 курсів (Т. Вільховий, С. Микитчин, А. Онищак, О. Продиус, А. Заміховський, Я. Горегляд, М. Сеник).

У фіналі за першість та звання найкращої футбольної команди Університету змагалися юридичний та економічний факультети. У результаті напруженої боротьби нашій команді вдалося здобути перемогу з рахунком 2:1 (вирішальний гол на рахунку М.В. Багрія). Найкращим гравцем турніру визнано В.П. Бойка, якому вручено відповідний трофей.

Чемпіонів турніру організатори нагородили перехідним золотим «Кубком Ректора».