Колектив кафедри історії держави, права та політико-правових учень висловлює співчуття з приводу трагічної смерті Михайла Петріва та його дружини Ольги

28.05.2019 | 18:25

Колектив кафедри історії держави, права та політико-правових учень юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка – в глибокій жалобі з приводу трагічної смерті відомого адвоката, мецената, випускника факультету Михайла Петріва та його дружини Ольги. Серце великого патріота Михайла Петріва було віддане Україні. Його патріотизм проявлявся у власній принциповості та наполегливій праці на благо українського народу. Він був Людиною, у якої наші краяни отримували юридичну допомогу чи просто життєву пораду.

Талановитий адвокат і видавець, він доклав чимало зусиль для популяризації української юридичної літератури. Михайло Петрів активно займався меценатською діяльністю, а також культурним розвитком свого регіону.

Висловлюємо щирі співчуття аспірантці кафедри Анні Петрів – доньці та родині покійних, поділяємо їхнє горе. Розуміємо гіркоту втрати усіх, хто знали, любили і поважали Михайла та Ольгу Петрівих. Вічна Пам’ять!