КЕРІВНИКИ КУРСУ З АДМІНІСТРАТИВНОГО ПРАВА ПІДВИЩИЛИ СВОЮ КВАЛІФІКАЦІЮ НА СЕМІНАРІ-ТРЕНІНГУ З АДМІНІСТРАТИВНОЇ ПРОЦЕДУРИ

21.09.2019 | 20:39

20 вересня усі п‘ятеро лекторів кафедри з базового курсу “Адміністративне право України” – доценти Решота В.В., Школик А.М., Янюк Н.В., Труш М.І. і Хлібороб Н.Є. взяли активну участь в семінарі-тренінгу «Адміністративна процедура: нові правила взаємодії між владою і громадянами», який було проведено у нашому місті для публічних службовців, науковців та громадських активістів Західної України.

 

Захід було організовано Центром політико-правових реформ і проведено двома тренерами: одним із найвідоміших адміністративістів в Україні, заступником голови правління Центру Віктором Тимощуком  та доцентом нашої кафедри Андрієм Школиком.

Метою проведення семінару-тренінгу було ознайомлення ширшого кола фахівців із новими правилами взаємодії між владою та приватними особами,, що будуть впроваджені після прийняття законопроекту № 9456 «Про адміністративну процедуру», покликаного захистити громадян і бізнес від свавілля влади, а також зробити рішення суб‘єктів публічного адміністрування законними та збалансованими.

Крім викладачів нашої кафедри, на заході були присутні і також покращили власний рівень професійних знань наші студенти – магістри профільної кафедральної спеціалізації «Адміністративна юстиція».