Інституційні Навчальні Візити

23.01.2019 | 09:35

Шановні студенти!
Поки у Вас канікули, запрошуємо долучитись до Інституційних Навчальних Візитів, що відбудуть в березні-квітні, що проводяться на базі юридичного факультету.

16-24 березня Львів-Будапешт-Відень-Зальцбург-Страсбург-Гаага-Кейкенхоф-Амстердам Берлін (без нічних переїздів). В межах заходу учасники відвідають Європейський Суд з Прав Людини, Раду Європи, Міжнародний Кримінальний Суд, Рейхстаг.
17- 24 березня – Львів-Лондон-Оксфорд-Віндзор (авіа) – учасники відвідають британський парламент, Верховний Суд Великобританії, матимуть зустріч в юридичній компанії. Готель в центрі міста, насичена екскурсійна програма.
5-12 квітня – Львів-Краків-Відень-Мюнхен-Страсбург-Женева-Люцерн-Шафгаузен-Прага-Львів (без нічних переїздів). Учасники відвідають Європейський Суд з Прав Людини, Парламентську Асамблею Ради Європи, Світову організацію торгівлі, Світову організацію інтелектуальної власності.
12-17 квітня – Львів-Лондон-Оксфорд-Віндзор (авіа)- учасники відвідають британський парламент, Верховний Суд Великобританії, матимуть зустріч в юридичній компанії. Готель в центрі міста, насичена екскурсійна програма.


Організатором та за детальною інформацією звертайтесь до ас. Кафедри цивільного права та процесу к.ю.н. Яворського Романа Івановича +380989724344 або на сайті www.visits.com.ua